Service - dearokaya


Traditionele Thaise massage

Thaise massage is een massage waar geen olie aan te pas komt. Door middel van drukpuntmassage, het masseren van energiebanen worden blokkades weggehaald en vastzittende spieren losgemaakt. Thaise massage is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en is vooral gericht op gezondheid en welzijn. Tijdens deze massage kunnen ellebogen, knieën en voeten worden ingezet om mee te masseren. Ook worden spieren en pezen gestretched en wordt het lichaam in verschillende yogaposities gebracht. Het doel hiervan is om het lichaam in balans te brengen.

Aroma massage

Het houdt in dat u uw handen gebruikt om verschillende delen van het lichaam te masseren en dat u olie op het lichaam aanbrengt om de massage soepeler te maken. Verkrijgbaar in zowel kleurloze als geurloze oliën. en essentiële oliën, die worden beschouwd als een van de vormen van aromatherapie.

Nek, rug en schoudermassage

Nek- en schoudermassage is het gebruik van uw vingers om langs de nek, schouders en schouders te knijpen en te masseren om te helpen genezen. spier ontspanning Vermoeidheid, stress, pijn verminderen, zwelling verminderen, wat een natuurlijke behandelmethode is. Het is ook de meest economische en snelst te starten eerste behandeling. zonder dat er medicijnen of een operatie nodig zijn.

Voetreflexmassage

De voetmassage is een zeer ontspannende massage van de voeten waarbij ook de onderbenen volledig gemasseerd worden. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen waardoor lichaam en geest helemaal tot rust komen.Powered by MakeWebEasy.com
Deze website maakt gebruik van cookies. Om de efficiëntie en goede ervaring bij het gebruik van uw website te vergroten. Meer details kunt u lezen op นโยบายความเป็นส่วนตัว นโยบายคุกกี้